Η VK Album έρχεται στο Συνέδριο Capture για να παρουσιάσει τα προϊόντα της!

 Η VK Album έρχεται στο Συνέδριο Capture για να παρουσιάσει τα προϊόντα της!

Στο Συνέδριο Capture θα βρεθεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της η εταιρεία VK Album.

Υποδεχόμαστε την VK Album για πρώτη φορά και αναμένουμε να δούμε τα χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ που προσφέρει στον επαγγελματία φωτογράφο.

Η εταιρία μας ξεκίνησε την κατασκευή χειροποίητων ψηφιακών άλμπουμ σε ιδιόκτητο χώρο τον Σεπτέμβριο του 2012. Λόγω της απήχησης που είχαμε και της αύξησης του αριθμού των πελατών και του κύκλου εργασιών, μετακομίσαμε στον σημερινό, αρκετά μεγαλύτερο χώρο στο Περιστέρι όπου έχουμε τη δυνατότητα καθετοποίησης της παραγωγής:

Από την επεξεργασία και σελιδοποίηση, ως την εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί και τη δημιουργία του άλμπουμ, πάντα σε συνεργασία με τον επαγγελματία φωτογράφο. Το τελικό προϊόν που θα πάρει ο καταναλωτής διαμορφώνεται με βάση τα υλικά που προτείνουμε εμείς και με βάση τις επιλογές του φωτογράφου και τις επιθυμίες του τελικού καταναλωτή.

Μερικές φορές μας ρωτούν αν κάνουμε photobook ή αν σχεδιάζουμε να προσφέρουμε στην αγορά πιο οικονομικές λύσεις. Στην πραγματικότητα, δεν μας απασχολεί καθόλου να μπούμε στον χώρο πιο φθηνών κατασκευών, όπως το photobook. Θέλουμε ό,τι φτιάχνουμε να έχει άριστη ποιότητα και μάλιστα να μπορεί να επισκευάζεται.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουμε τις κατασκευές μας οφείλεται και στη συνεχή παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής από την εκτύπωση ως τη σωστή βιβλιοδεσία και τοποθέτηση καθώς και επαλήθευση κάθε σαλονιού. Ο συνεχής και αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, μας εξασφαλίζει τη σιγουριά την οποία μεταφέρουμε και στον τελικό χρήστη του άλμπουμ.

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.