Ο Παναγιώτης Φάσσας θα αναλύσει σημαντικές επιχειρηματικές πρακτικές!

 Ο Παναγιώτης Φάσσας θα αναλύσει σημαντικές επιχειρηματικές πρακτικές!

Στο Συνέδριο Capture 2023 ο Παναγιώτης Φάσσας θα αναλύσει σημαντικές επιχειρηματικές πρακτικές!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 16:00 ο Παναγιώτης Φάσσας θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο φέρνει εις πέρας την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Φάσσας θα αναλύσει τους τρόπους για αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και τις μεθόδους επίτευξης επιχειρηματικών στόχων. Επιπλέον, θα εμβαθύνει στη διαχείριση άγχους, στρες και πίεσης στον εργασιακό χώρο και στη σωστή διαχείριση χρόνου.

Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, “Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς”, ιδρυτής του Success Hype και εξειδικευμένος εκπαιδευτής Νεύρο – Γλωσσικού Προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IAFTC (International Academy for Training and Consulting), High Performance Coach πιστοποιημένος από τοHigh Performance Institute, IEMT Practitioner (Integral Eye Movement Therapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–Madanes Training.

Τα τελευταία 4 χρόνια ως εκπαιδευτής έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 400 σεμινάρια με περισσότερους από 100.000 συμμετέχοντες.

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.