Ο Δημήτρης Τεκτονίδης παρουσιάζει τα βήματα δημιουργίας διαφημιστικού βίντεο!

 Ο Δημήτρης Τεκτονίδης παρουσιάζει τα βήματα δημιουργίας διαφημιστικού βίντεο!

Στο Συνέδριο Capture 2023 ο Δημήτρης Τεκτονίδης θα παρουσιάσει τα βήματα δημιουργίας διαφημιστικού βίντεο.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12:00 ο Δημήτρης Τεκτονίδης θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο φέρνει εις πέρας την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο.

Όλα Ξεκίνησαν το 2007 όπου και έπιασα την πρώτη ψηφιακή φωτογραφική. Έως το 2012 δούλεψα στην οικογενειακή επιχείρηση ώς φωτογράφος γάμων βαπτίσεων, παράλληλα όμως εκτελούσα μοντάζ βίντεο και βιντεοληψία.

Το 2013 αποφάσισα να μετακινηθώ στην Αθήνα και σε μόλις λίγα χρόνια επέκτεινα την φωτογραφική μου δραστηριότητα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το 2015 μετακινήθηκα στην Πάτρα και το 2016 στην Σαντορίνη όπου και δοκίμασα τις αντοχές μου σε περίοδο σεζόν στο νησί με γάμους.

Το 2017 είχα την ευκαιρία να δουλέψω στην Νότια Κίνα και έπειτα να μείνω ώς κάτοικος στην Γκουαγτζοου όπου και ασχολήθηκα επαγγελματικά με το βίντεο στο χώρο του γάμου. Το 2018 έκανα μεγάλη στροφή από φωτογράφος σε βιντεογράφος ταξιδεύοντας με συνεργασίες σε διάφορες περιοχές της Κίνας, της Ινδονησίας και της Ευρώπης. Με την υποστήριξη της Fujifilm Southern China και ώς camera tester για πάνω από 3 χρόνια κατάφερα να συνεργαστώ με brands όπως ZHIYUN (head office), iWata LED lights (Head Office) και NANLITE LED lights (head office) καθώς και παρεβρέθηκα σε workshops για τα πανεπηστήμια της Νότιας Κίνας με την υποστήριξη της Fujifilm Southern Chinas.

2020 μετά COVID-19 περίοδος η δράση μου ξεκίνησε από το μηδέν στην Ελλάδα όπου και αποφάσισα να δημιουργήσω την έδρα μου στην Αλεξανδρούπολη μετατρέποντας ένα γκαράζ – συνεργείο σε στούντιο εκτελώντας πλέον τον δημιουργό υλικού για social media και διαφημιστικά σποτ μέσω της βιντεογραφίας.

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.