Προσκαλούμε τους σπουδαστές σχολών φωτογραφίας και βίντεο και όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες της εικόνας!

 Προσκαλούμε τους σπουδαστές σχολών φωτογραφίας και βίντεο και όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες της εικόνας!

Στο φετινό Συνέδριο Capture η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου είναι μία ημέρα που έχει αφιερωθεί σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του επαγγελματία της εικόνας.

Το Συνέδριο Capture δίνει το βήμα σε καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο της εικονοληψίας με σκοπό να παρουσιάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας φωτογράφος και βιντεολήπτης στη σημερινή εποχή.

Τα δεδομένα σε όλους τους τομείς της δημιουργίας εικόνων αλλάζουν και οι σπουδαστές των σχολών φωτογραφίας και δημιουργίας βίντεο, αλλά και όσοι θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη λήψη εικόνων καλούνται να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά τους.

  • Στις 15:00 οι φωτορεπόρτερ θα αναλύσουν τι ισχύει στο σύγχρονο φωτορεπορτάζ και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος φωτορεπόρτερ.
  • Στις 16:15 οι φωτογράφοι γάμου Γιώργος Κωστόπουλος, Θοδωρής Φρατζανάς και Άννα Σιδηροπούλου θα μιλήσουν για την φωτογραφία γάμου και τις σημερινές προκλήσεις για τους επαγγελματίες δημιουργούς φωτογραφιών σε αυτό τον χώρο.
  • Στις 17:30 ο Wedding Cinematographer Μιχάλης Μπασιάκος θα αναλύσει τις προκλήσεις στη δημιουργία βίντεο γάμου, ενώ θα γίνει συζήτηση και για το γεγονός ότι πολλοί φωτογράφοι πλέον έχουν στραφεί και στην δημιουργία βίντεο δημιουργώντας τον υβριδικό φωτογράφο.
  • Στις 18:45 οι φωτογράφοι Δημήτρης Κοντσίσης και Ιωσηφίνα Σβανιά θα παρουσιάσουν τα μυστικά της φωτογράφισης στο στούντιο και τις προκλήσεις ενός σύγχρονου στούντιο φωτογραφίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την εικονοληψία να παραστούν την Παρασκευή στο Porto Palace Hotel.

Για τη συμμετοχή απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή, εδώ.