Συνέδριο Capture: Επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι και βιντεολήπτες θα δουν τα προϊόντα των φωτογραφικών εταιρειών!

 Συνέδριο Capture: Επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι και βιντεολήπτες θα δουν τα προϊόντα των φωτογραφικών εταιρειών!

Από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας και της λήψης βίντεο έχουν ραντεβού στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο Capture, το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό του είδους που απευθύνεται στον επαγγελματία φωτογράφο και βιντεολήπτη, στηρίζεται από όλες τις μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (δείτε τις 18 εταιρείες που συμμετέχουν εδώ).

Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι και φέτος ο εκθεσιακός χώρος, στον οποίο οι φωτογραφικές εταιρείες εκθέτουν τα προϊόντα τους, είναι ΑΝΟΙΧΤΟΣ με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για όλο το κοινό της Ελλάδας, επαγγελματίες (και για όσους δεν συμμετέχουν στο Συνέδριο Capture) και ερασιτέχνες.

Καλούμε όποιον αγαπάει τη δημιουργία εικόνων, φωτογραφιών ή βίντεο, να περάσει από το Porto Palace της Θεσσαλονίκης, να δει από κοντά και να δοκιμάσει κάμερες, φακούς και οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό θέλει!

Ώρες κοινού

Παρασκευή 15:00 – 20:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή 10:00 – 20:00

Η πρόσβαση στον χώρο της εταιρειών γίνεται μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής, είτε εδώ, είτε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου στον χώρο της γραμματείας.

Θα σας δούμε όλους εκεί!