Δεύτερη ημέρα με τους επαγγελματίες της εικόνας να συρρέουν στο Capture Convention!

 Δεύτερη ημέρα με τους επαγγελματίες της εικόνας να συρρέουν στο Capture Convention!

Η δεύτερη ημέρα του Capture Convention 2023 αποτελεί παραδοσιακά την έναρξη των διεργασιών για τους Συνέδρους με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις εταιρειών.

Νωρίς το πρωί οι πάνω από 120 επαγγελματίες φωτογράφοι και βιντεολήπτες, έφτασαν στο Porto Palace Hotel, έκαναν check in στο σπουδαιότερο Συνέδριο για τους επαγγελματίες της εικόνας.

Πρώτος εισηγητής της ημέρας ήταν ο Χαμπάκης Σταύρος, ο οποίος ανέλυσε τον τομέα του Real Estate Photography, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για φωτογράφους και βιντεολήπτες και τον τρόπο να τις εκμεταλλευτούν.

Ακολούθησε η παρουσίαση της Nikon με τον Πέτρο Χανδρινό να αναλύει τα πλεονεκτήματα του συστήματος Ζ και τις δυνατότητες των Full Frame mirroless καμερών της ιαπωνικής εταιρείας.

Την δεύτερη εισήγηση της ημέρας πραγματοποίησε ο Χρήστος Νίκας, Social media marketer (Knowcrunch) & Designer (AKTO), που εστιάζει στο Instagram marketing και τη στρατηγικη περιεχομένου για δημιουργικούς επαγγελματίες.  Ο Χρήστος μίλησε για τη διαδικασία επιλογής στρατηγικής και του πλάνου δράσης για τα social media.

Μετά το μεγάλο διάλειμμα για το μεσημεριανό γεύμα των συνέδρων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ακολούθησε η δεύτερη παρουσίαση εταιρείας από την AlbumMake, κατά την οποία ο Μάνος Δασκαλάκης και ο Γιάννης Μακρής παρουσίασαν τα νέα προϊόντα της εταιρείας, όπως το Metal Print και το Executive Box.

Ο τρίτος ομιλητής του Capture Convention, Παναγιώτης Φάσσας,  συγγραφέας του βιβλίου, “Από το μηδέν φτάσε όπου δεν μπορείς”, ιδρυτής του Success Hype και εξειδικευμένος εκπαιδευτής Νεύρο – Γλωσσικού Προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IAFTC (International Academy for Training and Consulting), High Performance Coach πιστοποιημένος από το High Performance Institute, IEMT Practitioner (Integral Eye Movement Therapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–Madanes Training. Ο Παναγιώτης ανέλυσε τις Στρατηγικές υψηλής απόδοσης για επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεολήπτες. Στο τέλος της ομιλίας του τρεις Σύνεδροι παρέλαβαν μετά από κλήρωση το βιβλίου του Παναγιωτή.

Η τελευταία παρουσίαση εταιρείας για την πρώτη ημέρα έγινε από τον Αλέξανδρο Κελεκτσόγλου της Prolab με θέμα “Τι δουλειά θα κάνουμε οι φωτογράφοι σε 5 χρόνια από σήμερα;”, μία συζήτηση για το μέλλον του επαγγελματία φωτογράφου.

Η ημέρα έκλεισε με τον Γιάννη Μακρή, Φωτογράφο γάμων και την παρουσίαση του “Ζωγραφίζοντας” με το φως και τη φιλοσοφία του πίσω από τη φωτογράφιση γάμων.

Το βράδυ ακολούθησε γεύμα εργασίας της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Capture με τους Χορηγούς του Συνεδρίου, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.