Η Βίκυ Τζίκα θα αναλύσει τη συνεργασία των επαγγελματιών στην διοργάνωση και κάλυψη γάμων!

 Η Βίκυ Τζίκα θα αναλύσει τη συνεργασία των επαγγελματιών στην διοργάνωση και κάλυψη γάμων!

Στο Συνέδριο Capture θα βρεθεί η Βίκυ Τζίκα, Wedding Planner, για να μιλήσει για τη συνεργασία των επαγγελματιών που συμμετέχουν σε ένα γάμο!

Η Βίκυ Τζήκα θα μιλήσει για τη συνεργασία των επαγγελματιών στον χώρο της διοργάνωσης ενός γάμου.

Τι περιμένει ο διοργανωτής ενός γάμου (Wedding Planner), πως να συνεργαστείς με επιτυχημένους διοργανωτές γάμου, ποια είναι τα όρια της κοινής έκθεσης; «Ποιανού είναι η δουλειά και πως γίνεται η διαχείρηση των Social Media από φωτογράφους και διοργανωτές γάμου.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο marketing κ την διαφήμιση και έπειτα από ενασχόληση με την εξυπηρέτηση πελατών και με εταιρικά conceptual events, η δουλειά του διοργανωτή γάμων ήρθε κ με βρήκε. Μια εντελώς τυχαία επαγγελματική συνάντηση, με άνθρωπο της διακόσμησης εκδηλώσεων, κούμπωσε σαν παζλ την δυναμική μου, την διάθεση και τις γνώσεις μου.

Από το πρώτο μου event σαν συνεργάτης το 2011 έως κ σήμερα σαν ιδιοκτήτης του boutique agency Organizethat | Wedding Planning – Customized Events, τα ζευγάρια με εμπιστεύονται για την πρώτη τους κοινή μεγάλη γιορτή, κ την πρώτη τους σημαντική δέσμευση, τον γάμο τους.

Μότο μου:
You Dream It / We plan it!
Εσείς ονειρεύεστε, εμείς σχεδιάζουμε!

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.