Η εταιρεία Καμπανάος θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο Συνέδριο Capture!

 Η εταιρεία Καμπανάος θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο Συνέδριο Capture!

Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση του Συνεδρίου Capture, η εταιρεία Καμπανάος θα παρουσιάσει τα προϊόντα της.

Η εταιρεία ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ ιδρύθηκε το 1965 από τον Αλέξανδρο Καμπανάο και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της φωτογραφίας και συγκεκριμένα στο κανάλι των φωτογραφικών καταστημάτων.
Αρχικά, η εταιρεία προμήθευε το κανάλι, μόνο με επαγγελματικά προϊόντα και ειδικά με χαρτί εκτύπωσης και χημικά. Το 1975 Δημήτριος Καμπανάος ένωσε τις δυνάμεις του με τον Νικόλαο Καμπανάο. Το αποτέλεσμα της συνένωσης αυτής, ήταν η δημιουργία της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης Fotoflex LTD.
Η χρονιά αυτή σηματοδότησε τη στροφή της εταιρείας και προς άλλα προϊόντα εκτός των επαγγελματικών. Το αποτέλεσμα αυτής της στροφής ήταν η σύναψη συνεργασιών με μερικούς από τους μεγάλους κατασκευαστές της εποχής, όπως VOIGTLANDER και ROLLEIFLEX και η ένταξη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, φωτογραφικών μηχανών κορυφαίας ποιότητας.

Οι νέες συνεργασίες, σε συνδυασμό με την αύξηση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της Fotoflex και το μεράκι των ιδρυτών της, πολύ γρήγορα καθιέρωσε τη Fotoflex ως μία από τις πρώτες εταιρείες με καθολική κάλυψη στο φωτογραφικό κανάλι.


Η συνέπεια, ο προσανατολισμός προς τον πελάτη και την αγορά, της πρώτης εταιρείας, ήταν η βάση πάνω στην οποία η επόμενη γενιά στήριξε το μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης.

Η σταδιακή πρόοδος της εταιρείας επέτρεψε στο ανθρώπινο δυναμικό της να διαγνώσει τις ανάγκες της αγοράς και να τις καλύψει με τρόπο μοναδικό.

Σήμερα, οι πέντε δεκαετίες τεχνογνωσίας αποτελούν ίσως τη μεγαλύτερη κληρονομιά της εταιρείας η οποία, με τη μέριμνα των διοικητικών στελεχών, μεταλαμπαδεύεται στα νέα στελέχη όλων των επιπέδων του προσωπικού της.
Η ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε. συνεχίζει την ανοδική της πορεία, πάντα πιστή στις αξίες της και τις ανάγκες της κάθε εποχής , φροντίζοντας συνεχώς να διερευνά το επιχειρηματικό περιβάλλον και να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα εγνωσμένης αξίας για τους πελάτες της.

Αποστολή της ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς των φωτογραφικών και όχι μόνο, σε τοπικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, με προϊόντα υψηλής αντιλαμβανόμενης αξίας, στο σωστό χρόνο και με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.
Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία ερευνά πάντα το επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να διαγνώσει και να αξιοποιήσει εγκαίρως τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, με στόχο την κάλυψη κενών της αγοράς, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη.

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.