H Sony κοντά μας στο Capture!

 H Sony κοντά μας στο Capture!

Η Sony, μια κορυφαία φωτογραφική εταιρεία στον χώρο του Imaging, θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο Συνέδριο Capture.

Η Sony στηρίζει το μεγαλύτερο Συνέδριο για τον επαγγελματία φωτογράφο και βιντεογράφο στην Ελλάδα, από τη γέννηση του και δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη διοργάνωση του 2023.

 Sony κυκλοφορεί την Alpha 9 III, την πρώτη στον κόσμο φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα εικόνας full-frame και καθολικό σύστημα κλείστρου.

Η επόμενης γενιάς Alpha 9 III προσφέρει ταχύτατες λήψεις έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο, εικόνες χωρίς παραμόρφωση και συσκότιση, συγχρονισμό φλας σε όλες τις ταχύτητες λήψης και πάρα πολλά ακόμη.

Ο εντυπωσιακός νέος αισθητήρας εικόνας full-frame με καθολικό κλείστρο επιτρέπει στη φωτογραφική μηχανή να πραγματοποιεί λήψεις σε ταχύτητες ριπής έως και 120 fps χωρίς παραμόρφωση ή συσκότιση. Συνδυάζοντας αυτόν τον πρωτοποριακό αισθητήρα με το πιο προηγμένο σύστημα AF της Sony μέχρι σήμερα – το οποίο διαθέτει αυτόματη εστίαση AI με έως και 120 φορές υπολογισμούς εστίασης AF/AE ανά δευτερόλεπτο – καθώς και τη δυνατότητα συγχρονισμού του φλας σε όλες τις ταχύτητες λήψης, η α9 III ανοίγει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων για τους επαγγελματίες φωτογράφους για να αποτυπώσουν τη σημαντική στιγμή.

Η Sony θα στηρίξει το Capture ως Χορηγός και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται στο Porto Palace Hotel μαζί μας!

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.