Ο Έκτορας Νικολάκης & η Χριστίνα Ράπτη στο Capture!

 Ο Έκτορας Νικολάκης & η Χριστίνα Ράπτη στο Capture!

Ο Έκτoρας και η Χριστινα θα είναι κοντά μας την Παρασκευή 16 Φεβρουαριου και θα μας παρουσιάσουν τα μυστικά μιας φωτογράφισης γάμου. Ο Έκτορας και η Χριστίνα είναι ιδιοκτήτες του POV Studio

Το POV Studio ασχολείται με την επαγγελματική φωτογράφηση γάμου και βάπτισης από το 2006. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Η αγάπη μας για την καλλιτεχνική φωτογραφία έγινε επάγγελμα. Αγαπάμε να φωτογραφίζουμε και να καταγράφουμε τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας. Η φωτογράφηση γάμου και βάπτισης δεν είναι για εμάς ακόμη μια τυπική διαδικασία. Προσεγγίζουμε την φωτογράφηση γάμου και βάπτισης με την πιο καλλιτεχνική ματιά μας, αποτυπώνοντας τα πραγματικά γεγονότα κατά την διάρκεια της ημέρας του γάμου σας. 

Δημιουργούμε όμορφες, ειλικρινείς εικόνες, με φυσικότητα και αυθορμητισμό, που θα μείνουν χαραγμένες για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σας. Συγκεντρώνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας και σας τις παρουσιάζουμε σε ένα καλλιτεχνικής ακρίβειας άλμπουμ ή βίντεο, παρακαταθήκη, για να θυμόσαστε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας. Η ημέρα του γάμου είναι συνήθως για τους μελόνυμφους μια αγχωτική διαδικασία.

Ο φωτογράφος γάμου του POV Studio μετατρέπει αυτή την τυπική διαδικασία σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία, την οποία θα θυμόσαστε σε όλη σας την ζωή. Ταυτιζόμαστε με την «αγωνία» σας και προσπαθούμε να σας κάνουμε να νιώσετε άνετα με την διακριτική μας παρουσία σε κάθε βήμα προετοιμασίας. Αν και το φωτογραφικό μας στούντιο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ταξιδεύουμε παντού για να βρεθούμε κοντά σας, αυτή την σημαντική ημέρα.

Έχουμε την τύχη να έχουμε ταξιδέψει σε: Σαντορίνη, Μύκονο, Σαμοθράκη, Πάρο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Αίγινα, Ύδρα, Θάσο, Κέρκυρα, Αθήνα, Λάρισα, Καβάλα, Μέτσοβο και Ζαγοροχώρια για να απαθανατίσουμε τις ποιο σημαντικές στιγμές τον ζευγαριών που μας εμπιστεύτηκαν. 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τους έχουμε κοντά μας στο Capture!