Ο Social Media Marketer Χρήστος Νίκας θα παρουσιάσει τα μυστικά του Instagram!

 Ο Social Media Marketer Χρήστος Νίκας θα παρουσιάσει τα μυστικά του Instagram!

Στο Συνέδριο Capture για το 2023 υποδεχόμαστε τον Χρήστο Νίκα, Social Media Marketer, ο οποίος εστιάζει στο Instagram marketing και τη στρατηγική περιεχομένου για δημιουργικούς επαγγελματίες. 

To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Νίκας θα ξεκλειδώσει τα μυστικά του Instagram, του πιο σημαντικού κοινωνικού δικτύου για τους φωτογράφους.

Ο Χρήστος Νίκας είναι Social media marketer (Knowcrunch) & Designer (AKTO), που εστιάζει στο Instagram marketing και τη στρατηγικη περιεχομένου για δημιουργικούς επαγγελματίες. 

Είναι ομιλητής, content creator, διοργανωτής συνεδρίων & σεμιναρίων, (WDJC 2017, 2018, 2019), Wedding Circle (2019), GreekTube Festival (2023) και επαγγελματίας στο χώρο του γάμου απο το 1996 (Showtime, Wedding Republic) 

Κατάφερε να χτίσει -οργανικά- μια διεθνή κοινότητα 160.000 μελών στο Instagram σε λιγότερο απο 2 χρόνια, και το Μάϊο του 2022 ξεκίνησε να χτίζει και την Ελληνική παρέα, με περιεχόμενο στα Ελληνικά, σε ένα λογαριασμό που ήδη απαριθμεί 35.000+ followers. 

Από το 2020 έχει βοηθήσει εκατοντάδες δημιουργικούς επαγγελματίες από 43 χώρες, να καταφέρουν αντίστοιχα ή καλύτερα αποτελέσματα, μέσα απο ομιλίες, σεμινάρια, consulting, 2 e-books και βεβαίως εκατοντάδες δωρεάν συμβουλές με το καθημερινό περιεχόμενο του. 

‘Έχει μιλήσει σε Ελληνικά και διεθνή events όπως:
Instagram Sumit (2022 – International), DJ Collective (2022-USA), Mindset Reboot conference (2022 – Inter.), Untitled Mastermind (2021 – Inter.), Wedding Circle (2017, 2019 – Greece) 

Τα πτύχια του σε design και digital marketing, η προσωπική του ιστορία και επιτυχία, αλλά και η πολυετής εμπειρία και τριβή με το χώρο του γάμου και των events, τον καθιστούν έναν ομιλητή που δεν θέλεις να χάσεις. 

Μην χάνεις στιγμή! Κάνε την αίτηση σου εδώ. Διάβασε το πρόγραμμα εδώ.