H SIGMA στο Capture 2023!

 H SIGMA στο Capture 2023!

Η SIGMA Greece, η επίσημη Αντιπροσωπεία Ελλάδας και Κύπρου της ιαπωνικής φωτογραφικής εταιρείας, θα παρουσιάσει την γκάμα των προϊόντων της στο Συνέδριο Capture 2023.

Όπως και στη διοργάνωση του 2020 οι φωτογράφοι και βιντεολήπτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θα μπορούν να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν στην κάμερα τους, τους φακούς της SIGMA.

Η SIGMA είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που παράγει και διανέμει ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φακούς και φωτογραφικά αξεσουάρ. Από την ίδρυση της το 1961, παράγει αποκλειστικά προϊόντα που σχετίζονται με τη φωτογραφία και το βίντεο. Με άλλα λόγια, είναι μια εταιρεία που εστιάζει όλες τις προσπάθειές της στη δημιουργία εργαλείων για τη φωτογραφία.

Στην ιστοσελίδα της ιαπωνικής εταιρείας διαβάζουμε:

Γιατί μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η φωτογραφία; Γιατί πιστεύουμε ότι κάθε στιγμή που επιλέγεται για να φωτογραφηθεί ή να κινηματογραφηθεί είναι, κατά κάποιο τρόπο, μια ιδιαίτερη στιγμή που έχει μοναδική σημασία. Γιατί πιστεύουμε ότι το να είμαστε ένα μικρό μέρος αυτών των στιγμών, να συνεισφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτές τις στιγμές, είναι η πιο ολοκληρωμένη αποστολή που μπορούμε να φανταστούμε για εμάς. Τα κατάλληλα εργαλεία για ξεχωριστές, μοναδικές στιγμές. Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που δεν έχετε ξαναδεί, σε απαράμιλλη ποιότητα, διαθέσιμα οπουδήποτε στον κόσμο. Με στόχους μας αυτά τα ανεξάντλητα ιδανικά, η SIGMA συνεχίζει να καινοτομεί και να εξερευνά με απαράμιλλη αφοσίωση και θέρμη.

Κλείσε την θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ.