Νέο όνομα, νέο site! Καλωσορίσατε στο Capture!

 Νέο όνομα, νέο site! Καλωσορίσατε στο Capture!

Μετά από μία απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας με τον Covid-19 το νο1 συνέδριο για τον επαγγελματία φωτογράφο και βιντεογράφο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Το Photography and Videography Workshop, το οποίο διοργανώνουν το  Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 13 Φεβρουαρίου του 2023, στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης.

Το 2023 το συνέδριο αλλάζει και εξελίσσεται.

Από το 2023 το συνέδριο “βαπτίζεται” με το όνομα Capture, μία λέξη που απευθύνεται στη σύλληψη – λήψη εικόνων, τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο.

Από την πρώτη στιγμή το Συνέδριο είχε ως σκοπό την εκπαίδευση των επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεογράφων.

Και το 2023 στο συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι, με ενεργό Α.Φ.Μ., ενώ όπως και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις ο εκθεσιακός χώρος και οι παρουσιάσεις των εταιρειών είναι ανοιχτές για το κοινό, ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους.

Το Capture Convention αποκτά το δικό του ψηφιακό σπίτι, από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νεώτερα σχετικά με τη διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το επόμενο διάστημα θα μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Συνέδριο – γεγονός της χρονιάς στον χώρο του Imaging.