Η Macleod Albums ξανά κοντά μας στο Capture 2024.

 Η Macleod Albums ξανά κοντά μας στο Capture 2024.

Για δευτερη συνεχόμενη χρονιά η Macleod Albums έρχεται στο Συνέδριο Capture, το μεγαλύτερο Συνέδριο για τον επαγγελματία φωτογράφο και βιντεολήπτη στην Ελλάδα.

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων , με αγάπη για τη φωτογραφία. Θέλουμε, μέσω της δουλειάς μας, ο κόσμος να κρατήσει τις προσωπικές του στιγμές αναλλοίωτες στο πέρασμα των ετών.
Στόχος μας είναι να παράγουμε προϊόντα όμορφα, καλαίσθητα και με αντοχή στο χρόνο. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Δίνουμε όλη τη δημιουργικότητα και το μεράκι μας, έτσι ώστε το τελικό προϊόν που θα παραλάβετε να καλύπτει το 100% των αναγκών και των προσδοκιών σας.


Η Macleod Albums είναι η επιλογή συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε το όραμά σας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε.

Τι σημαίνει Macleod Albums?

Η ιστορία μας ξεκινά, στην αρχή της δεκαετίας του ’80, όταν στη Βικτόρια της Αυστραλίας ο Roni Macleod, ερασιτέχνης φωτογράφος, γνωρίζει τη Vasiliki στο κατάστημα που προμηθευόταν τα υλικά εμφάνισης των φωτογραφιών του. Το κοινό πάθος τους για τη φωτογραφία γρήγορα τους οδηγεί να γνωριστούν και να ξεκινήσουν το κοινό τους ταξίδι στη ζωή. Στην πορεία της αναζήτησής τους ξεκίνησαν να δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα φύλαξης των εκτυπωμένων τους φωτογραφιών. Στην αρχή καλαίσθητα κουτάκια και έπειτα άλμπουμ με τα υλικά βιβλιοδεσίας της εποχής, κλωστή για τη ράχη, ρυζόχαρτο, ψαρόκολλα και εξώφυλλα από υφάσματα παλαιών ρούχων.

Εμείς σήμερα θέλουμε να συνεχίσουμε το όραμα του Roni και της Vasilikis, με προϊόντα προσαρμοσμένα στην προσωπική αισθητική του καθενός, καθώς και με συνέπεια και προσήλωση στη μοναδικότητα της εκάστοτε εργασίας. Ελάτε να δουλέψουμε παρέα και να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα κρατήσουν τις αναμνήσεις σας ζωντανές.

Κλείσε τη θέση σου στο Συνέδριο Capture εδώ. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα εδώ.

Η εταιρεία Μacleod θα στηρίξει το Capture ως Χορηγός και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται στο Porto Palace Hotel μαζί μας!