Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές ομιλητές της Πρώτης Ημέρας

 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές ομιλητές της Πρώτης Ημέρας

Το Συνέδριο Capture έχει σκοπό την εκπαίδευση των επαγγελματιών φωτογράφων και βιντεοληπτών σε διάφορους τομείς που αφορούν το επάγγελμα μας.

Στο πλαίσιο αυτό κάθε χρόνο καλούνται να μιλήσουν και να παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους αξιόλογοι φωτογράφοι και βιντεολήπτες αλλά και επαγγελματίες εκπαιδευτές σε τομείς όπως το μάρκετινγκ μίας επιχείρησης, η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων κτλ.

Από την φετινή διοργάνωση του 2023 οι δύο Σύλλογοι της Μακεδονίας, το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας, έκαναν κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, απευθύνοντας ένα ανοιχτό κάλεσμα στους φοιτητές των σχολών Φωτογραφίας αλλά και σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον επαγγελματικό δρόμο της δημιουργίας εικόνων, φωτογραφία και βίντεο. Στόχος η ενημέρωση τους για τις δυσκολίες και προκλήσεις του επαγγέλματος και η σπουδαιότητα της συμμετοχής τους στους τοπικούς Συλλόγους Επαγγελματιών Φωτογράφων και Εικονοληπτών αλλά και η νόμιμη δραστηριοποίηση στον χώρο της δημιουργίας εικόνων.

Αυτή η πρώτη απόπειρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πάνω από 90 μελλοντικοί συνάδελφοι προσήλθαν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για να ακούσουν τους ομιλητές μας.

Οι ομιλητές της Παρασκευής προσήλθαν όλοι αφιλοκερδώς για να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και να συζητήσουν με το κοινό τις δυσκολίες και προκλήσεις που ξεπέρασαν ή αντιμετωπίζουν ο κάθε ένας στον τομέα του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη του Σωματείου Φωτογράφων και Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας:

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Κοντσίδη.

Τον Λευτέρη Δαμιανίδη, μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας και τον Σταμάτη Καταπόδη του Σωματείου Επαγγελματιών Κέρκυρας και μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Πραγματικά, η προσφορά τους να μοιραστούν την γνώση τους είναι ανεκτίμητης αξίας και τα μέλη των δύο Συλλόγων καταθέτουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για την προσπάθεια τους αυτή.

Στο Capture Convnetion 2024 θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια μας και ήδη έχουμε πολλές προτάσεις από μέλη των δύο Συλλόγων αλλά και Συλλόγων από όλη την Ελλάδα που θέλουν να συνεισφέρουν.

Ερχόμαστε τον Φεβρουάριο του 2024!