Συνέδριο Capture 2024: Η Sarah Edmunds σας καλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο της Φωτογραφίας Γάμου

 Συνέδριο Capture 2024: Η Sarah Edmunds σας καλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο της Φωτογραφίας Γάμου


Το συνέδριο Capture με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της Sarah Edmunds MA (FSWPP, WPPI Master), ως ομιλήτριας και εκπαιδεύτριας για τη διοργάνωση του 2024.

Η Sarah θα παρουσιάσει την οπτική της στη φωτογραφία γάμου, την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024, ενώ τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024, θα παρουσιάσει ένα εκπαιδευτικό workshop που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση στη λήψη εικόνων ενός Γάμου.

Η Sarah Edmunds είναι βρετανικής καταγωγής και εξειδικεύεται στην φωτογραφία γάμου, πορτρέτου, και ομορφιάς και μόδας.

Η Sarah είναι Επίτιμο Μέλος του SWPP και Μάστερ του WPPI. Η Sarah είναι πλέον πλήρως καταρτισμένη κριτής για το SWPP του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και για το WPPI με έδρα τις ΗΠΑ. Πιο πρόσφατα, η Σάρα ήταν μία από τις έξι διεθνούς φήμης φωτογράφους που επιλέχθηκαν να κρίνουν τον διαγωνισμό Portrait Photographer of the Year. Έχει κερδίσει περισσότερα από 100 ασημένια και χρυσά βραβεία από διεθνείς διαγωνισμούς, συμπεριλαμβανομένων έξι τροπαίων 1ης θέσης στο διαγωνισμό εκτύπωσης στο WPPI, του Μεγάλου Βραβείου για το Creative Division και τεσσάρων τροπαίων 1ης θέσης από το The Societies of Wedding and Portrait Photographers. Μεταξύ 2019 και 2020, η Σάρα ανακηρύχθηκε Φωτογράφος της Χρονιάς τέσσερις φορές, στις κατηγορίες Μόδας, Avant-Garde, Διαφήμισης και Μητρότητας. Η δουλειά της έχει παρουσιαστεί στο διαδίκτυο και σε έντυπες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών Professional Photo (εξώφυλλο), Rangefinder, Shutter.