Τρίτη ημέρα για το Capture Convention, σύνεδροι και επισκέπτες στην θέση τους!

 Τρίτη ημέρα για το Capture Convention, σύνεδροι και επισκέπτες στην θέση τους!

Μετά από την τεράστια προσέλευση των δύο προηγούμενων ημερών και τα σεμινάρια του Συνεδρίου Capture, η τρίτη ημέρα ακολούθησε τον εξαιρετικό παλμό της φετινής διοργάνωσης.

H ημέρα για τους Συνέδρους ξεκίνησε με τον Κώστα Παπαϊωάννου να μιλάει για την Δημιουργικότητα στη Φωτογραφία Γάμου.

Ακολούθησε ο Δημήτρης Τεκτονίδης ο οποίος ανέλυσε το workflow δημιουργίας διαφημιστικού βίντεο, από την οργάνωση μέχρι τη λήψη.

Πρώτη παρουσίαση εταιρείας για την ημέρα έγινε από την Divitec, με τον Λάζαρο Πιατόπουλο o  οποίος ανέλυσε τις επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει στους φωτογράφους, όπως τα εκτυπωτικά συστήματα των Kodak και Epson και οι οθόνες της Viewsonic.

Οι σύνεδροι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση της Βίκυς Τζίκα, σχετικά με το τι περιμένει ο διοργανωτής ενός γάμου (Wedding Planner), πως μπορείς να συνεργαστείς με επιτυχημένους διοργανωτές γάμου, αλλά και ποια είναι τα όρια της κοινής έκθεσης; “Ποιανού είναι η δουλειά και πως γίνεται η διαχείριση των Social Media από φωτογράφους και διοργανωτές γάμου”.

Μετά από το διάλειμμα για καφέ Σύνεδροι και επισκέπτες είδανε την παρουσίαση της Canon κατά την οποία ο Αλέξανδρος Γκορτσάς ανέλυσε τα πλεονεκτήματα του συστήματος Canon EOS R, με τα νέα μοντέλα και φακούς της εταιρείας.

Η ημέρα έκλεισε με τον Ισπανό Victor Lax, ο οποίος ανέλυσε τη φιλοσοφία του στη φωτογράφιση ενός γάμου και πως δημιουργεί τις εικόνες του.