Capture τις πιο συχνές ερωτήσεις

Στο Συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν μόνο Επαγγελματίες φωτογράφοι και βιντεολήπτες, με ενεργό Α.Φ.Μ. και οι νόμιμα απασχολούμενοι υπάλληλοι σε αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι μέλος ενός Συλλόγου ή Ένωσης επαγγελματιών Φωτογράφων ή Βιντεοληπτών για να συμμετέχει στο Συνέδριο.

Αν όμως είναι ενεργό μέλος κάποιου Συλλόγου ή Ένωσης, μπορεί να επωφεληθεί της χαμηλότερης τιμής συμμετοχής.

Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται εδώ.

Αφού συμπληρώσεις την αίτηση και την υποβάλλεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τα περαιτέρω.

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 110 επαγγελματίες.

Όχι, Τα Workshop της Δευτέρας πραγματοποιούνται παράλληλα, οπότε μπορείς να επιλέξεις να συμμετέχεις σε μόνο σε ένα.

Σε κάθε Workshop μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 35 άτομα. Ισχύει σειρά προτεραιότητας, ανάλογα με τη χρονική στιγμή της έγκρισης της αίτησης κάθε συνέδρου.

Στο τέλος του Συνεδρίου κάθε σύνεδρος θα λάβει από την οργανωτική επιτροπή μία αναμνηστική βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Παρασκευή είναι η ημέρα των φοιτητών σχολών Φωτογραφίας ή δημιουργίας βίντεο. Σε θέλουμε κοντά μας για να μάθεις τα σωστά βήματα για να γίνεις σωστός επαγγελματίας! Να είσαι εκεί!

Κάνε εγγραφή εδώ!

Το Συνέδριο απευθύνεται μόνο στους επαγγελματίες της εικόνας, φωτογράφους και βιντεολήπτες. Επομένως δεν μπορείς να συμμετάσχεις στις ομιλίες και τα Workshop. Όμως ο εκθεσιακός χώρος παρουσίασης των προϊόντων των φωτογραφικών εταιρειών είναι ανοιχτός σε όλους. Μπορείς να έρθεις να δεις από κοντά τα τελευταία μοντέλα καμερών, φακών και άλλου φωτογραφικού εξοπλισμού και να παρακολουθήσεις τις παρουσιάσεις των εταιρειών.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ.

Για να επισκεφτείς τον εκθεσιακό χώρο και να συμμετέχεις στις παρουσιάσεις των εταιρειών, είτε είσαι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά και θα απαντήσουμε όποια ερώτηση έχεις.

Επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

    Ακολούθησε μας