Η εταιρία Albumake είναι Golden Sponsor | Capture 2024!

 Η εταιρία Albumake είναι Golden Sponsor | Capture 2024!

Στο Συνέδριο Capture 2024 συμμετέχει μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες δημιουργίας ψηφιακών Άλμπουμ και προϊόντων παρουσίασης, η Albumake.

Το 2011 ο Μάνος και η Εύα ξεκίνησαν την Albumake με σκοπό να δημιουργήσουν ένα service που θα κάλυπτε τον φωτογράφο, βασισμένο σε ένα ευρύ φάσμα προτάσεων γύρω από την εκτύπωση της δουλειάς του. Σήμερα αυτό το service απασχολεί 35 εργαζομένους και εκατοντάδες φωτογράφοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας επιλέγουν το brand Albumake. Φέτος για πρώτη φορά η Albumake ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας, να μας στηρίξει και να μας δείξει νέα εξώφυλλα και προτάσεις για τη βιτρίνα της υποδοχής του φωτογράφου.

Από τη δημιουργία της Albumake υπήρχε ένας στόχος, που πηγάζει από την αγάπη της Εύας και του Μάνου για τα ψηφιακά άλμπουμ, τις αναμνήσεις και την διαχρονική αποτύπωσή τους.mΑυτό το όραμα, που σταδιακά άρχισε να υλοποιείται,nοδήγησε στο να στελεχωθεί η εταιρία με ανθρώπους που μοιράζονταιmακριβώς το ίδιο πάθος, την ίδια έμπνευση.
Ανθρώπους που ο κάθε ένας στον τομέα του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό,mσχεδιάζοντας και κατασκευάζονταςnπροϊόντα υψηλής ποιότητας που παρουσιάζουν τη δουλειά των φωτογράφων
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία Albumake θα στηρίξει το Capture ως Χρυσός Χορηγός και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βρίσκεται στο Porto Palace Hotel μαζί μας!